Ziet Disney toch een toekomst met Johnny Depp?

News
dinsdag, 21 juni 2022 om 17:45
pirates of the caribbeanf1590680198
Johnny Depp heeft de afgelopen weken een vagevuur doorstaan na de rechtszaak met ex-vrouw Amber Heard, waarin aan het licht kwam dat Depp een toekomst met Disney niet bepaald meer ziet zitten. Toen hem gevraagd werd of hij ooit nog voor de Pirates of the Caribbean-reeks terug zou keren als Jack Sparrow zei hij duidelijk daar geen trek in te hebben. Nu toont Disney in haar eigen pretpark opvallend genoeg wel pontificaal het gezicht van Depp als Jack Sparrow.
Disneyland bezoekers zijn het spoor bijster. Op zondagavond werd in Disneyland op het grote kasteel namelijk een lichtshow gehouden waarbij ook Johnny Depp te zien was. Tenminste, Jack Sparrow kwam duidelijk in beeld en dat is natuurlijk Depp's personage in Pirates of the Caribbean.
Bekijk de video hieronder zelf.

Disney nam zelf afstand van Johnny Depp

Disney nam zelf eerder al afstand van Depp. In 2018 nam het bedrijf achter Mickey Mouse afstand door duidelijk te maken dat Depp niet meer terug kon keren voor de Pirates-films. Depp zelf gaf tijdens de rechtszaak wel aan te begrijpen waarom Disney deed dit, maar Depp zelf gaf ook aan dat hij onder bepaalde omstandigheden niet terug wilde keren.
Inmiddels is de rechtszaak met Amber Heard voorbij. De acteur won de rechtszaak van zijn ex-vrouw, waarna de publieke opinie redelijk omgeslagen is. Toch zijn er nog altijd veel tegenstanders die geloven dat Depp in de fout zat. Door de video hierboven is dan ook een redelijke controverse ontstaan en lijkt het vuur opnieuw aangewakkerd rondom Johnny Depp.

Populair Nieuws