Game Pass krijgt nog meer grote toppers in juni!

News
dinsdag, 21 juni 2022 om 17:00
mbappe g5bop final lores wmf1627292971
Elke maand krijgen Game Pass-abonnees er weer een aantal mooie games bij. In juni konden spelers al genieten van een paar toppers en daar komen er nu nog meer van bij.
Spelers die een abonnement hebben op de Game Pass kunnen de komende twaalf maanden uitkijken naar een hoop grote releases. Dat hebben Microsoft en Bethesda wel duidelijk gemaakt tijdens de Xbox & Bethesda Games Showcase eerder deze maand. Zo komt onder andere Hollow Knight Silksong vanaf dag één naar de Game Pass en komt er een samenwerking met Riot Games.
Maar ook op de korte termijn kunnen spelers weer genieten van een nieuwe games op het ‘Netflix van games’. Microsoft voegt namelijk vandaag, 21 juni, Shadowrun Trilogy (Xbox consoles en Cloud) en Total War: Three Kingdoms (PC) toe op de Game Pass.
En de komende dagen staan er ook een paar mooie releases gepland. 23 juni worden namelijk FIFA 22 (Xbox consoles en PC) en Naraka: Bladepoint (Xbox consoles, PC en Cloud) aan de Xbox Game Pass en PC Game Pass toegevoegd. Ook krijgen we alvast een sneak peak voor de maand juli, want op 1 juli zal Far Cry 5 (Xbox consoles, PC en Cloud) aan de dienst toegevoegd.

Games die de Game Pass verlaten

Hoewel er deze maand dus weer een aantal mooie toppers zijn toegevoegd, moeten we helaas ook afscheid nemen van een paar games. Binnenkort wordt het niet meer mogelijk om FIFA 20, Jurassic World Evolution, Last Stop en MotoGP 20 te spelen als Game Pass-abonnee. Wil je deze games dus nog (uit)spelen, dan moet je er snel bij zijn!
Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent de Game Pass? Volg dan onze speciale PC Game Pass-pagina op XGN.nl!