Gelekte GTA 6 details tonen setting en release

News
woensdag, 22 juni 2022 om 9:00
gta 6 gameplay geruchtenf1612272539
Er rits aan nieuwe GTA 6 details is gelekt. Via Matheusvictorbr, een bekende Rockstar Insider, zijn tal van nieuwe details duidelijk geworden. Details rondom het verhaal van de nieuwe Rockstar Games-titel, de setting en zelfs de releasedatum zijn minder in mysterie gehuld.
De GTA 6 release staat gepland voor 2024. Zo blijkt uit het nieuwe lek van de bekende Rockstar Games insider. In combinatie met de releasedatum maakt Matheusvictorbr maakt de insider ook nog allerlei details bekend rondom het verhaal. Daadwerkelijke spoilers worden niet gegeven, slechts een schets van waar het verhaal zich afspeelt en wat de rode draad moet worden.
GTA 6 draait om een tweeling die na een schokkende gebeurtenis in hun jeugd opgesplitst worden. Zo'n twintig jaar later komt het tweetal elkaar weer tegen, maar staat het tweetal aan verschillende kanten van het rechtssysteem. De man zou namelijk werken voor een overheidsinstantie genaamd de Drug Enforcement Agency (DEA). Zijn zus daarentegen zou voor het kartel hebben gekozen en via die route wraak willen nemen op het kartel.
De broer en zus verloren toen ze jong waren hun ouders door het kartel. Om die reden wil de tweeling wraak, maar de manier waarop verschilt in het verhaal van GTA 6 blijkbaar enorm. Of beide personages speelbaar zijn is nog niet duidelijk. Wel weten we de setting van GTA dankzij het nieuwe lek.
gta 6 mundof1594896020

GTA 6 setting ook duidelijk dankzij lek

GTA 6 moet zich af gaan spelen in verschillende locaties. Carcer City, Cuba, Colombia en de op Miami-gebasseerde Vice City moeten allemaal onderdeel worden van de nieuwe game. Carcer City kunnen fans van Rockstar Games-titels nog kennen van een andere titel: Manhunt.
Uiteindelijk moet natuurlijk nog blijken in hoeverre de insider het bij het juiste eind heeft. Dat Matheusvictorbr stellig andere lekken, zoals het Project Americas-lek, ontkent is wel opvallend. Daarmee gaat de bekende Rockstar Games insider volledig in tegen een lek dat een paar jaar geleden opdook. Ook journalist Tom Henderson sloot zich al aan bij het ontkrachten van het Project Americas-lek.

Populair Nieuws