Zenimax onthult ESO Markarth DLC zone details

  Het laatste hoofdstuk in de Dark Heart of Skyrim voor The Elder Scrolls Online zal in november lanceren. Nu heeft ontwikkelaar Zenimax Online Studios alvast wat details bekendgemaakt over de zone van de ESO Markarth DLC.

  Tijdens de verhaallijn van The Elder Scrolls Online Greymoor, moet je het opnemen tegen talloze vampieren en troepen uit The Reach. Laatstgenoemde volk is al eeuwenlang in oorlog met de Nords van Skyrim en vinden dat de ijskoude provincie van hen is. Dat is de reden waarom heksen en krijgers van het volk constant de grens oversteken om dorpen in Skyrim te overvallen en burgers en soldaten te doden.

  In de ESO Markarth DLC moeten spelers alleen niet het land van Skyrim verdedigen, maar wordt de grens overgestoken naar The Reach, om het volk daar een koekje van eigen deeg te geven. De tegenstand in Greymoor kennende, zal dat alleen geen makkelijke taak worden, zeker niet met de aanwezigheid van vampieren en weerwolven.

  In een blogpost heeft Zenimax Online Studios nu meer details bekendgemaakt over de zone, zoals de staat waarin we de Reachfolk kunnen aantreffen.

  “Terwijl er in de Tweede Era bijna overal chaos heerst in Skyrim, geniet de Reachfolk juist van een relatief stabiele periode als een onafhankelijke regio geregeerd door Ard Caddach. Het is een unieke mogelijkheid om de cultuur en religie van de Reachfolk te leren kennen en fans een nieuw inzicht en perspectief te bieden op een uniek volk dat grotendeels verkeerd worden begrepen door de buitenwereld.”

  Andrew Young, Zone Lead Markarth

  Hoe zal The Reach eruit komen te zien?

  Volgens Andrew Young, de Zone Lead van Markarth, zal elke steen in The Reach bovendien een eigen verhaal vertellen. “Van de heilige ancestral sites van de Reachfolk tot aan de ruïnes van de Nord veroveraars of de puzzelachtige gangen van de verdwenen Dwergen, elke centimeter van The Reach hint naar de rijke en bloederige historie van het land.”

  In de nieuwe zone kunnen spelers dus weer veel ruïnes en ondergronde stelsels verkennen, maar Zenimax wilde The Reach ook vertrouwd aan laten voelen als een onderdeel van Skyrim. Het is dus geen makkelijke taak geweest voor de ontwikkelaar om de Markarth DLC tegelijkertijd uniek te maken, maar ook een subgebied van de bekende provincie. Of dat is gelukt, daar zullen we op 2 november achter komen op PC en Google Stadia en op 10 november op de PlayStation 4 en Xbox One.

  The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited

  Verkijgbaar vanaf 9 june 2015

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.