Zelda fans hebben moeite met Tears of the Kingdom

News
maandag, 15 mei 2023 om 9:00
tears of the kingdom horsef1683731034
Tears of the Kingdom is enorm goed ontvangen en veel Zelda-fans zijn aan het smullen van de game. Maar nog niet alles gaat spelers goed af. Er is een specifieke feature waar veel spelers het nog moeilijk mee hebben.
Het is vaak even wennen wanneer je een nieuwe game opstart. Misschien lijkt de besturing erg op die van een andere, maar met wat cruciale verschillen waar je even aan moet wennen. Het kan ook gebeuren dat een feature van de game even wat moeite kost om onder de knie te krijgen.
Dat probleem hebben veel spelers met de Ultrahand-vaardigheid in Tears of the Kingdom. Met deze vaardigheid kun je objecten in de wereld aan elkaar vastplakken om bijvoorbeeld bruggen te bouwen. Maar je creaties zijn ook onderhevig aan in-game physics en op Reddit worden veel beelden gedeeld door spelers die nog even moeten wennen aan hoe alles precies werkt.
Zo bouwt één gebruiker een vrij lange houten brug, om die vervolgens voor een te overbruggen gat neer te zetten. Een andere speler probeert een klein huisje te bouwen. Beide komen ze er al snel achter dat niet alles valt zoals je verwacht.
Andere spelers proberen een Korok met een vliegend vlot naar een ander Sky Island te brengen, om er vervolgens achter te komen dat de aandrijving van het vlot nog niet helemaal op je juiste plek zit om een knappe koers te kunnen vliegen.

Tears of the Kingdom heeft nu al speedruns

Vermoedelijk krijgen de meeste spelers de Ultrahand feature uiteindelijk onder de knie. Sommige spelers hebben de game zelfs al zo goed door dat er speedruns van de game zijn. Gelijk op de dag van release is een speler er al in geslaagd om de game uit te spelen in maar iets meer dan andherhalf uur.

Populair Nieuws