‘iPhone 15 camera wordt flink beter’

News
maandag, 15 mei 2023 om 9:30
iphone 14 prof1672917626
De iPhone 15 komt langzaam maar zeker dichterbij en dus komt er ook steeds meer naar buiten over de smartphone. Zo wordt nu beweerd dat gebruikers een sterk verbeterde camera kunnen verwachten. Je hoeft daarvoor bovendien geen Pro-model te kopen.
Eén van de manieren waarop de iPhone 14 Pro zich onderscheidt van de gewone iPhone 14 is de camera. Het Pro-model beschikt namelijk over een 48 Megapixel lens, waarmee veel meer detail vastgelegd kan worden dan met de camera van een standaard iPhone 14. Zo’n lens kun je nu ook verwachten op de iPhone 15.
Volgens analist Jeff Pu krijgt de standaard iPhone 15 namelijk ook een 48 Megapixel camera, die bovendien een nieuwe technologie gebruikt. Hij spreekt van een three-stacked sensor, die meer licht opvangt (via Macrumors). Zo worden foto’s nog beter dan met de lens van de iPhone 14 Pro.
Er zouden nog wat problemen zijn op de leveringsketen van de sensor, die maken dat de iPhone 15 en iPhone 15 Plus productievertraging oplopen. Maar dat betekent niet dat de iPhone zelf ook vertraagd is. Die wordt nog altijd op het gebruikelijke moment verwacht.

Wanneer is de release van de iPhone 15?

Naar verwachting wordt de iPhone 15 aan het einde van de zomer of het begin van de herfst onthuld. Apple laat de nieuwe generatie van de telefoon meestal eind september of begin oktober zien. In juni wordt de nieuwe versie van iOS alvast onthuld op WWDC 2023.

Populair Nieuws