Tears of the Kingdom nu al razendsnel uitgespeeld

News
vrijdag, 12 mei 2023 om 16:30
tears of the kingdomf1683724951
Tears of the Kingdom ligt sinds vandaag in de winkel. De game is groot, veel groter nog dan Breath of the Wild. Toch heeft een speedrunner de game nu al in minder dan twee uur uitgespeeld.
Het duurt tegenwoordig meestal niet lang voordat speedrunners een indrukwekkend resultaat kunnen behalen in een game. Dat is maar weer eens bewezen met Tears of the Kingdom. Hoewel het een enorme game is, heeft de speedrunner gymnast86 nu al een tijd van ongeveer anderhalf uur neergezet.
Naast zijn speedrun kwam gymnast86 ook met een uitleg van hoe zijn route door de game werkt. Beide video’s bevatten natuurlijk spoilers, dus bekijk ze op eigen risico. Wel kunnen we verklappen dat Tears of the Kingdom speedruns er heel anders uit gaan zien dan Breath of the Wild speedruns.
Gymnast86 legt namelijk uit dat veel van de glitches die centraal staan in een Breath of the Wild speedrun momenteel niet mogelijk zijn. Dat betekent niet per se dat ze niet meer in de game zitten, maar de manieren waarop ze in Breath of the Wild speedruns werden geactiveerd werken niet meer. Na verloop van tijd kan het zijn dat bekende trucjes alsnog terugkomen in Tears of the Kingdom.

Eerste Tears of the Kingdom speedrun niet lang indrukwekkend

Anderhalf uur is momenteel een indrukwekkende tijd, maar dat zal niet lang zo blijven. Het wereldrecord voor een Breath of the Wild ‘Any% run’ (een speedrun waarin de speler zelf mag kiezen hoeveel van de game er gespeeld wordt) is momenteel iets minder dan 24 minuten. De verwachting is dat ook Tears of the Kingdom binnen afzienbare tijd sneller wordt uitgespeeld en gymnast86 verwacht dat zijn tips en route snel compleet achterhaald zijn.

Populair Nieuws