Xbox Series X heeft nog een paar onthullingen achter de hand

News
dinsdag, 09 maart 2021 om 8:30
xbox series xf1637772091
Microsoft heeft nog een paar geheimen voor ons dit jaar als we Jason Ronald, director of program management bij Xbox, mogen geloven. Hij vertelde in The Iron Lords podcast dat nog niet alles voor dit jaar aangekondigd is. In 2021 zouden er nog een paar toffe onthullingen komen.
Ronald meldde dit toen hem gevraagd werd naar de releases waar hij de komende maanden in 2021 nog naar uitkijkt. Hij meldde dat er genoeg is om naar uit te kijken, maar dat nog lang niet alles voor 2021 aangekondigd is voor Xbox Series X. OP basis van zijn opmerking ontplofte een thread op Reddit waarin mensen gokken welke titels er nog moeten komen. Zo worden games als Forza Horizon 5 genoemd. Daarnaast wordt er gespeculeerd over Bethesda games die voor Xbox Series X zouden kunnen verschijnen. Microsoft zelf meldt natuurlijk helemaal niets over mogelijke releases en aankondigingen, maar Ronald doet er nog een schepje bovenop. Hij heeft naar eigen zeggen een paar toffe dingen gezien waardoor met de huidige releases slechts een tipje van de sluier gelicht is.

Bethesda evenement voor Xbox Series X onderweg?

Geruchten rondom een speciaal Xbox Series X Bethesda evenement worden door de woorden van Ronald ook aangewakkerd. Even geleden doken deze geruchten op , waarbij de feestdagen van 2021 als een mogelijke releasewindow aangegeven worden. Op dat moment zouden Microsoft en Bethesda wel eens een paar toffe games uit kunnen brengen. Op zich is dat geen gekke gedachte gezien de overname van Bethesda door Microsoft nog maar net officieel goedgekeurd is.

Populair Nieuws