Zack Snyder's Justice League krijgt R-rating

News
donderdag, 04 februari 2021 om 12:30
xgn google image
Fans van het DC universum zitten smachtend te wachten op de Snyder cut van de Justice League film. De film van Zack Snyder heeft nu officieel een R-rating gekregen van de Amerikaanse filmautoriteit. Dat betekent meer geweld en vrij schelden in de nieuwe versie.
Toen Justice League voor het eerst in de bioscopen kwam was de kritiek niet mild. Voor veel fans van het DC-universum was dat vooral te danken aan het wegsturen van regisseur Zack Snyder. Daarom kijken veel fans dus ook uit naar de Snyder Cut van de Justice League film. Nu de Amerikaanse filmautoriteit officieel een R-rating heeft gegeven aan de film is er alleen maar meer reden om je te verheugen op deze, hopelijk verbeterde, versie van de film.
Een R-rating geeft namelijk aan dat de film alleen geschikt is voor een volwassen publiek. Dat betekent dat Zack Snyder zich niet hoeft in te houden met geweld, naakt en schunnig taalgebruik. Zo kan je dus verwachten dat er regelmatig flinke scheldpartijen voor gaan komen in de Snyder Cut van de Justice League film dankzij deze R-rating.
vijf dingen die we willen zien in de justice league film 121856 3

Jared Leto's Joker

Een van de dingen die we sowieso in de aangepaste Justice League film van Zack Snyder gaan zien is de terugkeer van Jared Leto als The Joker. Na het fiasco van zijn rol in Suicide Squad zullen fans redelijk bang zijn om wat hij nu zal brengen in de Snyder Cut van Justice League. Toch zijn veel fans ook benieuwd of Leto wat meer naar de tafel weet te brengen omdat hij meer vrijheid in zijn rol zou krijgen onder leiding van Zack Snyder.
Of Leto de iconische rol eer aandoet is nog even afwachten. De film moet in maart verschijnen op HBO Max, een dienst die helaas nog niet beschikbaar is in Nederland. De kans dat we het streamingplatform het komende jaar gaan zien in Nederland is ook niet groot omdat Ziggo de rechten van HBO bezit tot 2022. Naast die teleurstelling zullen we er ook mee moeten leven dat de Snyder Cut van Justice League geen after-credit scene zal bevatten, iets wat tegenwoordig toch wel standaard is voor de meeste superheldenfilms.

Populair Nieuws

Laatste Reacties