Zack Snyder's Justice League krijgt geen after-credits

News
dinsdag, 19 januari 2021 om 13:00
justice league review 4k blu ray prima popcornvermaak 128652 2f1613371015
Post-credit scenes zijn bij superhelden films bijna een standaardding. In de bioscoop blijven aan het einde vaak veel mensen zitten om ook het allerlaatste stukje van de film te bekijken. Soms zijn dit grappige stukjes en andere keren teasers, maar na Zack Snyder’s Justice League zullen we geen van beide krijgen.
Dit geeft de regisseur van de film, Zack Snyder aan na een vraag van een fan via VERO. Hij maakte hier niet te veel woorden aan vuil. Een fan vroeg naar de post-credit scenes en Snyder antwoorde met ‘No’. We hoeven gelukkig niet te vrezen voor een gebrek aan geweldige scenes, want voor de credits zullen we ruim vier uur aan film te zien krijgen.

Meer vragen beantwoord

Zack Snyder beantwoorde meer vragen en maakte zijn dankbaarheid aan de fans duidelijk. Hij geeft in het interview met de fans aan het geweldig te vinden dat de fans hem zoveel support bieden. Snyder had na de eerste Justice League film dan ook niet meer verwacht dat hij dit nog zou mogen doen. Wel zou hij in eerste instantie minimaal vijf films gaan maken en zal dit hoogstwaarschijnlijk niet doorgaan, aangezien het universum gewoon doorgegaan is. Snyder geeft aan hiermee te kunnen leven.

Wat kunnen we verwachten?

De film die dus ruim vier uur lang zal duren staat momenteel gepland voor een release later dit jaar, maar dit zou natuurlijk goed verplaatst kunnen worden. Zack Snyder’s Justice League zal een soort remake zijn van de eerste film, die in eerste instantie ook geregisseerd zou worden door Snyder. Dit ging niet door vanwege een verschrikkelijke situatie. De film die uitkwam kreeg erg veel commentaar. Snyder krijgt nu alsnog zijn kans om zijn plannen voor de film te verwerken. De 'Snyder Cut' zal later dit jaar direct op HBO Max geplaatst worden.

Populair Nieuws