Jared Leto terug als Joker in Justice League

News
donderdag, 22 oktober 2020 om 14:30
justice league review 4k blu ray prima popcornvermaak 128652 2f1613371015
Jared Leto zal terugkeren als The Joker in Zack Snyders Justice League. De rol van de acteur in de antihelden film Suicide Squad werd hem grotendeels ontnomen door Warner Bros. Dit was omdat een aantal mensen negatief waren over het acteerwerk van Leto in de eerste beelden.
Jared Leto zelf en ook de regisseur van Suicide Squad, David Ayer, waren hier helemaal niet blij mee. Hij zou eigenlijk een veel grotere rol krijgen in de film. Leto kreeg de afgelopen jaren veel commentaar op zijn versie van de joker maar Ayer nam het voor hem op.
Hij vindt dat mensen nooit de volledige versie van zijn Joker gezien hebben, aangezien een enorm deel van zijn optreden hem en het publiek afgenomen werd. Hoe groot de rol van Leto zal zijn in Zack Snyders Justice League weten we nog niet, maar hij is wel gezien met de hoofdcast voor de extra stukken van de film die momenteel worden opgenomen.

Zack Snyder’s Justice League

Zack Snyder zou eigenlijk de film Justice League uit 2017 regisseren, maar vanwege de dood van Snyders dochter kon hij de regie niet voortzetten. Hierdoor ging de rol over naar Joss Whedon, die de film in vele manieren aanpaste.
Justice League werd bepaald geen succes en kreeg erg veel commentaar. Nu zal de film als het ware opnieuw gemaakt worden, maar op de manier hoe Zack Snyder dit in gedachte had. Zack Snyders Justice League, ook wel bekend als ‘de Synder Cut’, zal uitkomen op 5 september 2021.
Wat verwachten jullie van Zack Snyder’s Justice League? En zal Jared Leto zijn rol als The Joker dit keer beter kunnen laten zien?

Populair Nieuws