Young Avengers-film lijkt bijna een feit

News
donderdag, 21 december 2023 om 13:30
ms marvelf1703159623
Marvel Studios is naar alle waarschijnlijkheid bezig met een mogelijke Young Avengers-film. Dit wijkt af van eerdere speculaties over een idee van een Disney+ serie. Dit nieuws werd gemeld door Insider Daniel Richtman via zijn kanalen.
Eerder zou deze film dus een Disney+ serie moeten betekenen, maar recente geruchten zeggen dat het team van helden zijn debuut zal maken op het grote scherm in de bioscoop. Hoewel er nog geen officiële aankondiging is gedaan, lijkt de recente Captain Marvel-sequel een concrete hint naar meer content van personages zoals Kamala Khan en ook Kate Bishop.

Captain Marvel geeft Young Marvels weg

In de post-creditscene van de recente Captain Marvel-sequel, zien we Kamala Khan/Ms. Marvel die probeert Kate Bishop op te sporen. Ze kondigt aan dat ze een team gaat samenstellen wat doet denken aan een Young Avengers-film. Cassie Lang/Stature wordt genoemd, maar het is nog onduidelijk hoe en wat.
Actrice Iman Vellani die Ms. Marvel speelt, hint naar een mogelijk trio met Kamala, Miles Morales en Sam Alexander in de Marvel Extended Universe. Miles en Sam zullen waarschijnlijk op een gegeven moment in de MCU verschijnen, maar het is nog niet zeker of ze bij de eerste film van de Young Avengers zullen horen. Kortom, de Young Avengers-film belooft een boeiende toevoeging te worden aan het uitgestrekte Marvel Cinematic Universe.