‘Volledige plot Marvel’s Wolverine gelekt’

News
dinsdag, 19 december 2023 om 13:00
marvels wolverinef1700557303
Insomniac breidt zijn Marvel-universum uit met een Wolverine game. Het duurt nog even voor die game uit is. Maar door een cyberaanval op Insomniac ligt er het één en ander op straat, waaronder het plot van de game.
Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers voor Marvel's Wolverine!
Spoilervrij beginnen aan Marvel’s Wolverine wordt misschien lastig. Een hackersgroep heeft namelijk data gestolen van Insomniac Games en die ligt nu op straat. Een samenvatting van het pot van Wolverine is één van de grotere leaks.
In tegengstelling tot Insomniacs aanpak van Spider-Man, is er aandacht voor het origin story van Wolverine. Hij herrinert zich niet veel van voor hij Wolverine werd en moet daarom zijn verleden onder ogen komen. De X-Men bestaan nog niet in dit verhaal, als we de leak mogen geloven.
Het verhaal van de game kan natuurlijk nog veranderen, aangezien de release nog niet bepaald voor de deur staat. Maar de grote lijnen zullen waarschijnlijk vaststaan. Volgens andere bestanden in de leaks komt Wolverine pas in 2026 uit, dus definitieve bevestiging over de gelekte details laat nog even op zich wachten.

Insomniac maakt naast Wolverine veel Marvel-games

De komende tien jaar van Insomniac Games lijken gedomineerd te worden door Marvel-games. Naast Wolverine zouden er ook een Venom-game en een X-Men game in ontwikkeling zijn. Bovendien komt er ook een Spider-Man 3. Uiteindelijk zou de studio ook terugkeren naar Ratchet & Clank en een nieuwe IP gaan maken.