Deze Avengers film komt er voorlopig niet

News
dinsdag, 14 februari 2023 om 10:00
ant man and the wasp quantumaniaf1673354592
Fans van het MCU zagen in de films en series van de afgelopen jaren een duidelijke trend. Er werden veel nieuwe, vaak jonge versies van bekende helden geïntroduceerd. Er wordt dan ook al lange tijd gespeculeerd over een Young Avengers-film, maar die lijkt er voorlopig niet te komen.
Met personages als Kate Bishop en Yelena Belova als de nieuwe Hawkeye en Black Widow lijkt er een trend te zijn van jongere versies van de Avengers. Helemaal als je daar ook de nieuwe Black Panther, Ironheart en de grotere rol van Cassie Lang in Ant-Man and the Wasp: Quantumania bij optelt. Maar de Producer van Ant-Man, Stephen Broussard, geeft aan dat dat voorlopig geen Young Avengers gaat opleveren.
Dat geeft Broussard aan in een interview met Inverse. Op zich is het misschien geen grote verrassing: de films en series voor de volgende twee fases van het MCU zijn al bekend en Young Avengers staat niet op de lijst. Maar er zijn eerder plannen veranderd, dus helemaal uitgesloten leek een dergelijke film toch niet.

Young Avengers film toch mogelijk?

Ook Broussard doet de deur niet helemaal dicht. Hij benadrukt dat fase 4 van het MCU erg draaide om de introductie van een nieuwe generatie en geeft ook aan dat het doorgeven van het stokje een belangrijk onderdeel van Ant-Man 3 is. Young Avengers kan zeker uitgevoerd worden en zelfs als het niet gebeurd, kan het zomaar zijn dat het team in Avengers 5 en 6 heel erg lijkt op een Young Avengers team.
Voor het zover is, hebben we alleen nog een hele fase Marvel-films en series te gaan. De eerstvolgende is Ant-Man and the Wasp: Quantumania. Die draait vanaf 15 februari in de bioscoop en wordt in vroege reacties omschreven als het beste dat Marvel sinds Endgame heeft gemaakt.

Populair Nieuws