Yakuza-studio werkt aan nieuwe franchise

News
vrijdag, 19 november 2021 om 7:00
yakuza like a dragonf1637225021
Masayoshi Yokoyam heeft onthuld dat de studio bekend van de Yakuza en Judgment-franchise werkt aan een nieuwe franchise.
In een interview met Famitsu onthulde Masayoshi Yokoyama, studioregisseur van Ryu Ga Gotoku Studio, dat de studio bezig is met het werken aan onaangekondigde games buiten de Judgment- en Yakuza-franchise.
Er is al een vervolg bevestigd op Yakuza: Like A Dragon, maar de toekomst voor de Judgment-franchise is nog een beetje twijfelachtig, omdat er nog wat problemen zijn met Takuya Kimura, acteur uit de games. In juli werd beweerd door de Japanse site Nikkan Taishu dat het talentenbureau achter Kimura de Judgment-serie had geblokkeerd, omdat ze niet wilde dat Kimura in de games zal verschijnen.
Het is nog niet helemaal duidelijk waarom dit zo is, de Japanse site suggereert dat talentenbureau Johnny & Associates "strikte controle heeft over de [gelijkenis]rechten van zijn talent, en het gebruik van hun afbeelding online nog steeds beperkt is tot enkelen.” SEGA zal naar verluidt Lost Judgment op Steam willen krijgen, maar dit werd verhinderd door het bureau.

Vervolg Yakuza: Like a Dragon

Het is al bekend dat er een vervolg komt op Yakuza: Like a Dragon, maar wel zonder Toshihiro Nagoshi, de bedenker van de Judgment- en Yakuza-franchise. Eerder dit jaar heeft hij namelijk bekend gemaakt, Ryu Ga Gotoku Studio verlaten om bij NetEase aan de slag te gaan.

Populair Nieuws