Warner Bros onthult Smash Bros-achtig MultiVersus

News
vrijdag, 19 november 2021 om 8:00
schermafbeelding 2021 11 18 om 155653f1637247520
De Smash Bros-achtige game van Warner Bros., genaamd MultiVersus, is officieel onthuld. In de game vechten verschillende personages van Warner Bros met elkaar. De game is onthuld door middel van een trailer.
Er is een officiële onthulling gedaan van de game MultiVersus. De game is van Warner Bros. en het lijkt erg op Nintendo's Super Smash Bros. In de game kunnen verschillende Warner Bros. personages het tegen elkaar opnemen. Er is een breed aanbod aan personages, waaronder DC-helden en -schurken, Adventure Time-personages en Tom en Jerry.

Hoe werkt MultiVersus?

De game wordt een free-to-play game, maar er zullen wel in-game aankopen zijn. In de game is het mogelijk om een 1v1, 2v2 en 4v4 te spelen. De maps waarin je het tegen elkaar opneemt zijn ook allemaal gebaseerd op locaties die geassocieerd worden met de personages. Zo is er bijvoorbeeld een map in de Batcave, het hoofdkwartier van Batman.
Hoe de in-game aankopen er uit zullen gaan zien is nog niet bekendgemaakt, maar waarschijnlijk zal het mogelijk zijn om bepaalde personages of maps te kopen. Ook customization voor bepaalde personages is een mogelijkheid.
De game zal op PC uitkomen, maar ook op Xbox en PlayStation consoles. Wanneer de game precies uitkomt is nog niet bekend gemaakt, maar op de website die voor de game is gelanceerd, staat dat dat ergens in 2022 zal zijn. Eerst zullen er nog tests plaats gaan vinden, waarvoor je je kan inschrijven.