PlayStation Plus Black Friday deal brengt lekkere korting

News
vrijdag, 19 november 2021 om 00:01
ps plus ps4 tras ps5f1601890176
De PlayStation Plus Black Friday deal is officieel gelanceerd. Bij veel webshops kun je nu profiteren van een mooie 20 euro korting op een 12 maanden PlayStation Plus abonnement. Check hier snel hoe je kunt profiteren.
Met Black Friday nog slechts een week van ons verwijderd, heeft PlayStation voor haar gebruikers alvast een leuke actie geintroduceerd. Het betreft een PlayStation Plus Black Friday deal waardoor je lekker goedkoop 12 maanden PlayStation Plus kunt krijgen. Je betaalt namelijk nog maar 39,95 euro bij Kaartdirect wegens Black Friday. Ook andere webshops hebben een mooie PS Plus deal lopen.
Daarmee zijn de winkels er vroeg bij, want zelfs in de PlayStation Store is er nog geen deal te vinden rond Black Friday. Dat is toch opvallend. PlayStation Plus moet je namelijk via een code inlossen in de PlayStation Store. Met PlayStation Plus kun je vervolgens op je PS4 en PS5 online spelen samen met vrienden.
Er zijn nog wel een aantal andere voordelen aan PlayStation Plus. Zo krijg je maandelijks gratis games als je geabonneerd bent op de service van Sony. Daarnaast krijgen PS5-gebruikers die PlayStation Plus hebben ook nog eens toegang tot de PS Plus Collection, een selectie van bijna 20 games die je gratis en voor niets kunt claimen en spelen.
close up playstation 5 ps5 dualsensef1604590553

PS Plus Black Friday deal lekte al uit

Eerder ging er al een gerucht dat er een PS Plus Black Friday deal onderweg was. Inmiddels weten we dus dat deze er daadwerkelijk is en dat de prijs overeenkomt met die in het gerucht. Daar werd namelijk gezegd dat het 39,99 dollar zou zijn, wat in Europa normaliter vertaald wordt naar 39,99 euro. Voor ons is de prijs zelfs nog een fractie goedkoper, want de prijs is 39,95 euro voor 12 maanden PlayStation Plus.