Yakuza: Like a Dragon nu beschikbaar op Game Pass

News
zondag, 13 juni 2021 om 19:40
yakuza like a dragonf1604493199
Yakuza: Like a Dragon is per direct beschikbaar op Game Pass. Dat werd tijdens de Xbox Bethesda Games Showcase bekendgemaakt.
Met Yakuza: Like a Dragon staan nu alle hoofddelen uit de Yakuza serie op de Game Pass service. Daarmee kunnen spelers het hele verhaal van de serie ervaren via Game Pass.

Yakuza Like a Dragon naar Gamepass

Yakuza Like a Dragon kwam vorig jaar uit voor Xbox One, Xbox Series X/S, PC en dit naar nog de PlayStation 5. De game volgt Ichiban Kasuga, die in de Japanse onderwereld op onderzoek gaat. In tegenstelling tot de andere Yakuza games maakt Yakuza Like a Dragon gebruik van turn-based RPG gevechten. We waren in onze review te spreken van de game, die we een 8 gaven.

Nog veel meer tijdens de Xbox Bethesda E3 Showcase

Tijdens de Xbox Bethesda E3 Showcase is uiteraard nog veel meer getoond. Zo kwam ook de releasedatum van Starfield naar buiten met een aantal toffe beelden. De game verschijnt in 2022 op een wel hele speciale dag, want op 11 november 2022 komt de game uit. Dat is precies 11 jaar na de release van Skyrim.
Verder werd een gloednieuwe game genaamd Contraband uit de doeken gedaan. Ook Back 4 Blood kreeg een nieuwe trailer. De game komt vanaf de eerste dag uit op Xbox Game Pass.

Populair Nieuws