Fallout 76 Brotherhood of Steel uitbreiding getoond tijdens E3 2021

News
zondag, 13 juni 2021 om 19:40
fallout 76 steel reignf1623605877
Spelers van Fallout 76 hebben weer wat moois om naar uit te kijken. Op de Xbox E3 2021 show is namelijk Steel Reign onthuld, een Brotherhood of Steel-uitbreiding voor de online game.
De Fallout-franchise heeft door de jaren heen enorm veel fans vergaard. Eén van de meest populaire onderdelen van de franchise is ongetwijfeld de Brotherhood of Steel, een organisatie die in de post-apocalyptische wereld weer een beetje law and order probeert te handhaven. Soms gaat de Brotherhood daar alleen een beetje te ver bij...
Spelers van Fallout 76 kunnen binnenkort ook weer persoonlijk kennis maken met de organisatie. Op de E3 2021 show is namelijk een trailer laten zien van Fallout 76: Steel Reign, een uitbreiding die zich volledig focust op de Brotherhood of Steel met een bijpassende verhaallijn. Het lijkt erop dat Bethesda een verstandige keuze heeft gemaakt om toch wel menselijke karakters aan de online wereld toe te voegen.
Spelers kunnen al heel snel met de game aan de slag, want Steel Reign verschijnt al op 7 juli. En daar houdt het goede nieuws niet bij op, want de uitbreiding zal namelijk ook helemaal gratis zijn voor alle Fallout 76-eigenaren!

E3 2021 belooft nog veel meer mooie dingen

Naast de Ubisoft Forward show heeft E3 2021 nog veel meer te bieden. Zo staat op zondag niet alleen de show van Microsoft en Bethesda gepland, maar ook show van Square Enix. Daarnaast komt Nintendo nog op dinsdag langs en hebben ook kleinere uitgevers een presentatie gepland. Check ons overzicht voor de volledige planning van de E3 en blijft natuurlijk XGN.nl in de gaten houden voor al het laatste nieuws van de beurs of volg de shows live met ons op Twitch!

Populair Nieuws

Laatste Reacties