Xiaomi onthult Redmi Note 9T, Redmi 9T en goedkope iOT producten

News
vrijdag, 08 januari 2021 om 17:00
kleurenf1610109507
In een livestream heeft Xiaomi het jaar stevig afgetrapt met een hele reeks nieuwe producten. Niet alleen de ijzersterke Xiaomi Redmo Note 9T werd onthuld, maar ook de stijlvolle Redmi 9T smartphone en een tweetal slimme producten passeerden de revu. Met deze line-up maakt Xiaomi mid range en high end toestellen flink betaalbaar!
De Redmi Note 9T is de verbeterde versie van de reguliere Note 9 serie die al sinds april 2020 aangekondigd zijn. Het toestel bevat een 5G modem voor snel internet dat maar liefst 23 keer sneller dan 4G is. Het toestel bevat vier 5G antennes, waardoor je het signaal nooit kunt blokkeren en biedt ruimte aan twee 5G SIM-kaarten. Daarnaast is het toestel voorzien van de Mediatek Dimensity 800U octacore chipset die bijna twee keer zo snel is als de Snapdragon 665 chip. De GPU is een Mali G57 die ruim 280 procent betere graphics dan het voorgaande model biedt.
Met de 48MP Triple camera op de achterkant, die voorzien is van een macrocamera en een groothoek camera maak je scherpe foto’s en met de 13MP selfiecamera zet je jezelf er altijd goed op. Op het 6,53 inch QHD AMOLED-display met Gorillaglass krijg je met een hoge resolutie je kiekjes én je films en series altijd goed in beeld. De accu van 5000mAh biedt je daarbij stroom tot 2 dagen en is door snelladen binnen no-time weer (draadloos of bekabeld) opgeladen.
De Remi Note 9T is vanaf 11 januari 2021 in twee kleuren, Daybreak Purple en Nightfall Black, te koop. Je haalt de telefoon onder andere bij Media Markt. De prijs van het toestel is met 64Gb en 256 GB te koop voor respectievelijk 229 en 269 euro. Daarmee is het een midrange toestel voor een extreem lage prijs!
redmi 9tf1610110371

Redmi 9T biedt een goedkoop midrange toestel

Met de Redmi 9T biedt Xiaomi dit jaar nóg een goedkoop midrange toestel, die ijzersterke prestaties belooft. Het toestel heeft een 48 MP Quad camera aan boord met een groothoeklens, een dieptsensor en een macrocamera en biedt een 13MP sefliecamera. Het scherm is een 6,52 inch FHD+ full had scherm voorzien van Gorillaglass. Het toestel krijgt zijn kracht van de Snapdragon 662 chipset en bevat onder zijn waterdichte uiterlijk een 6000mAh accu die met 18Watt snelladen zo weer vol is.
De Redmi 9T zal in verschillende kleuren zoals rood, blauw en zwart te koop zijn in verschillende varianten. Elke variant heeft een versie met en zonder NFC. Voor 4GB RAM 64 GB opslag betaal je 159 euro (met NFC 169 euro) en voor 4GB RAM en 128GB opslag betaal je 189 euro (met NFC 199 euro).

Xiaomi zet ook in op slimme producten

Naast de Redmi 9T en de Redmi Note 9T kwam Xiaomi met een aantal ontzettend betaalbare Internet of Things gadgets. Zo werd er een slimme wekker aangekondigd. Deze fungeert niet alleen als wekker die je op een natuurlijke wijze wakker laat worden met de Sunrise functie, maar ook als digitale fotolijst en display van je beveiligingsbeelden.
Dit laatste is vooral handig wanneer je ook de Xiaomi Mi 360 Security Camera Pro 2K hebt. Deze 2K camera laat je namelijk via AI beweging detecteren en bepaalt daarbij zelf of het een mens of iets anders is. Bij laag licht geeft de camera toch full color 2K beelden en de lens is volledig te draaien. De camera werkt ook via stemcommando's met de slimme apparaten en apps van Amazon en Google. Als de camera uitgeschakeld is, draait de lens helemaal naar beneden, wat je met zekerheid geen pottekijkers geeft.
De Xiaomi slimme klok haal je al voor 49,99 euro in huis, terwijl je de beveiligingscamera voor 59,99 euro in huis hebt staan.