Xbox stuurt pakketjes naar willekeurige fans voor jubileum

News
woensdag, 24 november 2021 om 16:00
xbox series xf1631877765
Op 15 november vierde Xbox haar 20-jarige jubileum, en om dit te vieren heeft Xbox pakketjes opgestuurd naar willekeurige fans die lid zijn van de Xbox Fanfest. Het pakket bevat onder andere een Xbox controller met een Halo-thema.
Om het 20-jarige jubileum van Xbox te vieren stuurt Xbox gratis cadeaupakketten op naar fans die zich hebben geregistreerd voor Xbox Fanfest. Het Xbox-pakket heet Keepsake Kit en bevat onder andere een Xbox Series X/S controller met een Halo-thema, omdat het naast het 20-jarige jubileum van Xbox ook een Halo 20 jaar bestaat. Verder krijgen gelukkigen een Xbox Game Pass Ultimate abonnement voor twaalf maanden en groot kristallen beeld waar je gamertag op is gegraveerd.
Xbox FanFest is een programma dat is opgezet door Microsoft door fans om toegang te krijgen tot evenementen die door Xbox zijn georganiseerd, promoties en speciale online ervaringen.

Groots jubileum voor Xbox

Xbox heeft dit jaar goed uitgepakt voor haar 20-jarige jubileum. Zo heeft Microsoft een speciale livestream georganiseerd, waarbij ook bekend werd gemaakt dat de multiplayer modus van Halo Infinite direct speelbaar zou zijn. Dat was een grote verrassing, voor degenenen die de geruchten niet hadden gezien, omdat de campagne van Halo Infinite pas gelanceerd zal worden op 8 december.

Populair Nieuws