Xbox gaat Anniversary Event houden om 20-jarig jubileum te vieren

News
woensdag, 20 oktober 2021 om 11:00
xbox annivesrary celebrationf1634719314
In november is het alweer 20 jaar geleden dat de originele Xbox werd gelanceerd door Microsoft. Om dat jubileum te vieren zal Xbox binnenkort een Anniversary Event organiseren.
De tijd vliegt voorbij en dat is ook te merken aan het aankomende jubileum van Xbox. Het is op 15 november namelijk alweer twintig jaar geleden dat de originele Xbox werd gelanceerd en het startschot werd gegeven voor één van de grootste spelers op het gebied van gaming in de laatste twee decennia.
Om dat te vieren organiseert Microsoft de Xbox Anniversary Celebration. Dat heeft de uitgever bekendgemaakt via een blogpost op Xbox Wire. De livestream zal van start gaan om 17:00 Nederlandse tijd op maandag 15 november. Er wordt door Matt Booty, het hoofd van Xbox Game Studios, alleen wel een belangrijke kanttekening geplaatst bij de livestream.

Jubileum vieren met de Xbox Game Pass

Naast de livestream viert Microsoft het jubileum ook op een andere manier. In de blogpost laat de uitgever namelijk weten dat nu ook het begin is van ‘drie epische maanden’ voor de Xbox Game Pass, met meerdere ‘blockbuster game lanceringen’. Zo kunnen abonnees de komende weken genieten van Age of Empires IV, Forza Horizon 5 en Microsoft Flight Simulator: Game of the Year Edition.
Maar naast de grote nieuwe releases zijn er ook nog een flink aantal andere games die naar de Xbox Game Pass komen. Deze titels kunnen abonnees de komende tijd verwelkomen voor de dienst

Populair Nieuws