Xbox Series X zet PS5 opnieuw voor schut

News
donderdag, 08 oktober 2020 om 11:00
Sony plaatste gisteren een video waarin de PlayStation 5 uit elkaar wordt gehaald. In de PS5 video zien we ook dat de PS5 standaard los en vast moet worden geschroefd als je de console neer wil leggen of rechtop wil laten staan. Microsoft reageert hierop met een Twitter-post van de Xbox Series X waarin dit proces belachelijk wordt gemaakt.

PS5 standaard wordt op de hak genomen

Microsoft haalt in het verwijderde Twitter-bericht uit naar de meegeleverde PS5 standaard. In het bericht wordt er even nadruk op gelegd hoe makkelijk je de Xbox Series X op zijn kant kunt zeggen en vice versa. De Tweet is inmiddels wel weer offline gehaald, maar hieronder kun je hem nog bekijken.
Dit is niet de eerste keer dat de een de ander belachelijk maakt. Bij de release van de huidige generatie zagen we dat Sony een grappige video uitbracht over het uitlenen van games. Tijdens de Xbox One-onthulling werd namelijk bekendgemaakt dat dit niet op een gemakkelijke manier zou kunnen, waarna Sony met gestrekt been uithaalde naar de Xbox One. In aanloop naar de komende generatie maakte Microsoft ook grappen over Sony's pre-order debacle van de PlayStation 5.
schermafbeelding 2020 10 08 om 095032f1602143532

Xbox Series X heeft geen standaard nodig

Dat de Xbox Series X geen standaard nodig heeft, is wel duidelijk gemaakt. Wat vinden jullie van de sneer naar de PS5 standaard? En laat ons ook weten welk console jij in huis gaat halen.

Populair Nieuws