Nintendo opent begin volgend jaar een Nintendo pretpark

  Een week nadat Disneyland een kleine 30.000 werknemers op straat heeft gezet en op het moment vrijwel alle pretparken wereldwijd moeite hebben om overeind te blijven vanwege corona kondigt Nintendo iets opmerkelijks aan. Nintendo opent namelijk over een half jaar een Nintendo pretpark in Japan.

  Super Nintendo World gaat al bijna open

  Oorspronkelijk stond de opening van Super Nintendo World al dit jaar gepland, maar vanwege corona is dit nu uitgesteld naar de lente van volgend jaar. Het pretpark wordt een themadeel van Universal Studios Japan in de miljoenenstad Osaka.

  Leuke toevoeging aan het Nintendo Park in een speciale mobiele app. Bij entree in het park krijg je een speciaal polsbandje mee en als je deze koppelt aan een mobiele app kun je door het hele park op muntjes jacht. Naast dat het voor de fans erg leuk kan zijn om op de Mario-muntjes te jagen zijn er ook speciale Mario-attracties, zoals een Mario Kart-achtbaan.

  Heb jij zin in een echte Mario-pannenkoek?

  Letterlijk en figuurlijk als kers op de taart komt er in het pretpark ook een speciaal Mario-café. Naast dat het natuurlijk leuk is om Mario merchandise te kopen, kun je hier ook speciale Mario- en Luigi-pannenkoeken eten of uit een rode level-up paddenstoel drinken.

  Begin volgend jaar gaat Super Nintendo World in Osaka open, mocht je niet zo zin hebben om naar Japan te reizen voor Mario? In Hollywood, Orlando en Singapore zal naar verwachting binnenkort ook een Nintendo-park worden geopend.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.