Apple stopt verkoop externe speakers en koptelefoons

News
donderdag, 08 oktober 2020 om 10:30
schermafbeelding 2020 07 02 om 234320f1593726280
Apple heeft alle audio-apparatuur van derde partijen van de website gehaald. Merken als Sonos, Bose, JBL en Bowers & Wilkins zullen dus niet meer terug te vinden zijn op de website van Apple. Apple is gestopt met de verkoop van speakers en koptelefoons, omdat zij waarschijnlijk heel snel hun eigen producten gaan introduceren, waaronder de AirPods Studio.

Apple speakers en koptelefoons in aantocht

Het wordt tijd dat Apple wat meer audio-apparatuur op de markt brengt, behalve AirPods en Beats-koptelefoons. Eerdere geruchten leken er al op te duiden dat Apple met onder andere AirPods Studio zouden komen. Wie weet, misschien zien we wel wat nieuwe Apple speakers en koptelefoons tijdens het Hi Speed-evenement op 13 oktober. Verwacht wordt dat hier in ieder geval de volgende generatie iPhone wordt onthuld, vermoedelijk genaamd de iPhone 12.
Of het een goede zet is om alle audio-apparatuur van derden te verwijderen van de Apple-website is nog maar de vraag. Er zijn namelijk genoeg mensen die gelukkiger worden van een goede Bose-koptelefoon of een Bang & Olufsen speaker. Apple moet dan wel echt met een goed product komen, willen ze deze concurrenten evenaren.
high speed iphone 12f1602006540

AirPods Studio en meer

Apple gaat als het goed is in de nabije toekomst in ieder geval met een eigen koptelefoon komen, genaamd de AirPods Studio, een over-ear koptelefoon. Wie weet komt Apple wel met een nieuwe versie van de normale AirPods of een gloednieuwe Apple speaker. Voor nu blijft het nog even gissen tot Apple officieel zelf haar plannen uit de doeken doet.