Xbox Series X pre-orders nu al doorverkocht op Marktplaats

  De pre-orders van de Xbox Series X waren al binnen een half uur compleet uitverkocht bij verschillende webwinkels. Een klein uur later is duidelijk dat de pre-orders voor Microsofts nieuwe console nu alweer worden doorverkocht op Marktplaats. Wie het hoogste biedt, kan zo alsnog een console bemachtigen.

  Microsoft

  Op Marktplaats wordt de Xbox Series X nu al doorverkocht voor bizarre bedragen. Sommige gebruikers verkopen een tweede pre-order die ze hebben geplaatsd door. Hierbij maken ze gebruik van de mogelijkheid om potentiele kopers te laten bieden. Hierdoor lopen de bedragen nu al op naar 850 euro.

  Tevens stellen sommige verkopers alvast een aantal regels op. Zo moet er een aanbetaling van 100 euro gedaan worden nadat de verkoper en koper het eens zijn geworden over het bedrag. Vrij ongewoon, gezien de pre-order nog niet per se garantie geeft op de levering van de console op de dag van release.

  Marktplaats ook voor PS5 populair

  Dat Marktplaats een opleving doormaakt de afgelopen weken door veel gamers die de site bezoeken, heeft tevens te maken met de pre-orders van de PlayStation 5. Sony's nieuwe console werd eerder deze maand ook in de verkoop gezet, wat nog al rommelig verliep. Veel fans visten achter het net en moesten daardoor naar Marktplaats om te zien of er nog wat te halen viel.

  Mogelijkheid om de console te kopen was er dan ook, maar wel voor absurde bedragen. Zo werden prijskaartjes van 1000 euro schaamteloos aan de console verbonden. Inmiddels heeft Sony aangegeven dat er nog meer PlayStation 5 pre-orders voor release beschikbaar worden gemaakt.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.