EA komt met groot nieuws rondom FIFA 21 demo

News
dinsdag, 22 september 2020 om 11:30
fifa 21 van dijkf1600443845
Het is voor de FIFA-spelers onder ons even wennen. Maandagavond maakte EA Sports bekend dat het dit jaar niet met een demo komt voor haar nieuwe FIFA. De meeste fans van het spel moeten wachten tot de daadwerkelijke lancering van FIFA 21 op 9 oktober.
Voor het eerst sinds jaren kunnen FIFA-spelers geen voorproefje nemen van de nieuwe reeks van de serie. Via Twitter onthulde EA Sports dat het dit jaar niet met een demo komt voor FIFA 21. Wel krijgt de voetbalgame full game trial voor EA Play-leden.
De reden dat EA Sport besloot om dit jaar geen demo uit te brengen voor de nieuwe FIFA, is de focus van de ontwikkelaars. Die moeten volgens EA de focus blijven leggen op de volledige game en niet op een demo.

FIFA 21 of toch 20?

Onder de Tweet van EA zijn de menigeen verdeeld. Sommige spelers zeggen gewoon FIFA 20 te blijven spelen als demo, omdat zij verwachten dat de nieuwe FIFA maar weinig aanpassingen gaat krijgen. Het is geen geheim dat EA de laatste jaren weinig aandacht in álle gamemodi heeft gestoken. Veel fans twijfelen daarom om er dit jaar geld aan uit te geven.

FIFA 21 is nu te koop

Voetbalfans kunnen bijna aan de slag met de nieuwe FIFA-game. EA Sports heeft FIFA 21 uitgebracht op PlayStation 4, Xbox One, PC en Nintendo Switch. Spelers met een volgende generatie console moeten dan nog even geduld hebben. Voor de Xbox Series X, PlayStation 5 en Google Stadia is nog geen officiële releasedatum naar buiten gebracht.
Spelers met FIFA 21 die naar de volgende generatie consoles overstappen, kunnen deze gratis omruilen. Hoe dat precies in zijn werking gaat, lees je hier!
Ben je benieuwd naar het volgende jaar FIFA? Wij hebben 10 dingen op een rijtje gezet die wij graag willen zien in FIFA 21. Bekijk hier de beste spelers van het gehele spel. Ook kun je de FIFA 21 review nog even rustig nalezen.
Dit artikel is voor het laatst op 12 oktober 2020 bijgewerkt.

Populair Nieuws