'Xbox Series X event komt in september'

  Volgens Tom Warren, senior redacteur bij The Verge, staat er een Xbox Series X evenement op de planning voor september. De redacteur deelde op Twitter een flinke lijst tech-aankondigingen die voor komende maand op de planning staan. Naast de Xbox aankondiging, staat mogelijk ook de iPhone 12 reveal op de planning.

  Volgens Warren staan er voor september meerdere tech-aankondigingen op de planning. Zo zou de Nvidia RTX 3090 onthuld worden, moet de Surface Duo uitkomen en staat de aankondiging van de Samsung Galaxy Z Fold 2 op de planning. Tevens wordt de Xbox *REDACTED* genoemd. Vermoedelijk gaat het hier om de onthulling van de tweede Xbox die door Microsoft ontwikkeld wordt: de Xbox Series S.

  Al tijden gaan er geruchten rond over een tweede variant van Microsoft's next-gen console. Via een nieuwe verpakking van de next-gen Xbox-controller lekte de naam Xbox Series S eerder deze maand nog. Een aankondiging werd oorspronkelijk ook voor deze maand verwacht, maar bleef opvallend genoeg uit.

  Naar verluid heeft Microsoft de onthulling intern uitgesteld naar een nader te bepalen datum in september. Warren lijkt dit nu te bevestigen. Microsoft zelf heeft nog niets officieel bekendgemaakt over een evenement in september.

  Ook prijs en releasedatum tijdens Xbox Series X event?

  De vraag is of Microsoft ook de prijs en releasedatum voor de next-gen consoles bekend gaat maken tijdens het Xbox Series X event. Het is al duidelijk dat de console in november uitkomt, maar iets meer dan twee maanden voor de release is nog steeds onduidelijk welke van de dertig dagen in de agenda aangekruist moet worden. Ook de prijs is nog onduidelijk.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.