Nieuw Xbox One en Series X menu wordt nu uitgerold

News
donderdag, 27 augustus 2020 om 10:30
xbox series x uif1597926873
Microsoft rolt momenteel het nieuwe Xbox menu middels een update uit. Alle gebruikers kunnen na de augustus 2020 update kennis maken met het nieuwe, gestroomlijnde menu dat voor de Xbox One en Xbox Series X gebruikt zal worden.
Microsoft is druk bezig om de transitie van de Xbox One naar de Xbox Series X zo naadloos mogelijk te maken voor gamers. Een stap die daarbij genomen wordt is het verbeteren van de User Interface(UI) ofwel het menu van de console. Die stap zet Microsoft nu, nog geen week na het aankondigen van de veranderringen, door het menu te voorzien van een heleboel upgrades en dit langzaam uit te rollen voor alle gebruikers.
Het nieuwe menu wordt momenteel uitgerold voor de Xbox One met de augustus 2020 update van Microsoft. Deze update brengt een aantal verbeteringen met zich mee zoals een vereenvoudigde Guide, waarbij de startpagina aangepast is. Daarnaast is de inbox aangepast naar één feed met alle berichten. Als derde nieuwe feature komt Microsoft met individuele audioniveaus voor parties. Op die manier kun je iemand ie harder praat dan de rest, handmatig een toontje lager laten zingen.
Voor een compleet overzicht van de veranderingen kun je op de news.xbox.com pagina terecht.

Meer nieuwe features voor Xbox One en Series X menu onderweg

Binnenkort zal Microsoft naast deze aanpassingen nog meer verbeteringen doorvoeren. Zo wordt de Xbox app voor Android en iOS aangepakt en komen er nog meer mogelijkheden naar het menu van de Xbox consoles. Microsoft belooft dat het binnenkort voor Xbox insiders mogelijk is om een aantal van deze dingen te testen, waaronder het toepassen van thema's op je profiel en het inloggen op meerdere apparaten tegelijkertijd.
Wanneer dor precies gebeurt, is nog onbekend.

Populair Nieuws

Laatste Reacties