Update - Xbox Series X-bundel nu met veel korting te scoren!

News
dinsdag, 01 augustus 2023 om 10:15
xbox series xf1637772091
Heb je nog geen next-gen console in huis? Dan kan je momenteel profiteren van veel korting op een Xbox Series X-bundel, waarmee je ook meteen aan de slag kan met Diablo IV.

Update - Bundel nu nóg goedkoper!

Je kan de Xbox Series X-bundel met Diablo IV nu nog goedkoper scoren dan voorheen. Het pakket is namelijk in de aanbieding bij bol.com met heel veel korting. Heb je de vorige deal gemist, dan mag je deze dus zeker niet missen!
Origineel bericht:
Door inflatie en stijgende energieprijzen, wordt het maken en transporteren van goederen steeds duurder. Veel bedrijven hebben dan ook al een prijsverhoging moeten doorvoeren. Zo heeft Sony eerder al de prijs van de PlayStation 5 verhoogd naar 549,99 euro en Microsoft moet er binnenkort ook aan geloven.
De prijs van de Xbox Series X gaat namelijk ook omhoog naar 549,99 euro. Wil je dus nog de krachtige Xbox in huis halen, dan is nu het moment om dat te doen. Bovendien kan je ook nog eens profiteren van veel korting op een Xbox Series X-bundel met Diablo IV erbij.
De bundel kost momenteel 529,99 bij MediaMarkt, terwijl je voor de game en console normaal al 571,99 euro kwijt bent. En binnenkort wordt dat zelfs 621,99 euro. Je kan dus bijna 100 euro besparen als je nu de Xbox Series X-bundel met Diablo IV in huis haalt!

Demonen slachten met een glimlach

Met de bundel haal je bovendien één van de beste games van het jaar in huis. Fans hebben lang moeten wachten op de release van Diablo IV, maar Blizzard heeft opnieuw een topgame afgeleverd. In onze review kreeg de game dan ook een 9,4! Dit had onze Roland over de game te zeggen:

“Blizzard heeft het zowaar voor elkaar gekregen. Bijna alle elementen klikken op de juiste manier in het nieuwste deel van Diablo. Het verhaal, de personages, de dungeons, de eindeloze mogelijkheden met je personage, de open wereld en nog veel meer, het werkt uitzonderlijk goed samen.”

Dit bericht is bijgewerkt op 1 augustus 2023.