Euphoria-acteur Angus Cloud overleden op 25-jarige leeftijd

News
dinsdag, 01 augustus 2023 om 10:45
angus cloud euphoriaf1690876604
Angus Cloud, de acteur die vooral bekend stond om zijn rol in Euphoria, is maandag op 25-jarige leeftijd overleden. Dat heeft zijn familie bekendgemaakt in een verklaring.
Angus Cloud werd maandag dood aangetroffen in het huis van zijn familie in Oakland, Californië. De Oakland Fire Department kreeg rond half twaalf ‘s ochtends een melding van een medisch noodgeval, maar toen de brandweer aankwam was ‘de patiënt al overleden’. De doodsoorzaak is onbekend. Volgens de Oakland Police Department is er een actief onderzoek gaande naar de dood van de acteur.
De familie van Cloud heeft in een verklaring het overlijden van de acteur bekendgemaakt, zo meldt onder andere Variety.

“Het is met het zwaarste hart dat we vandaag afscheid moeten nemen van een ongelooflijk mens. Als artiest, vriend, broer en zoon was Angus op zoveel manieren bijzonder voor ons allemaal. Vorige week begroef hij zijn vader en hij worstelde intens met dit verlies. De enige troost die we hebben is de wetenschap dat Angus nu herenigd is met zijn vader, die zijn beste vriend was. Angus was open over zijn strijd met de geestelijke gezondheid en we hopen dat zijn overlijden anderen eraan kan herinneren dat ze niet alleen zijn en dat ze dit niet in stilte alleen moeten uitvechten.”

Plotselinge doorbraak

Cloud’s eerste rol was meteen een grote. De acteur werd namelijk gecast als de drugsdealer Fezco ‘Fez’ O’Neill in de geprezen HBO-serie Euphoria. Hij was één van de main characters in de eerste twee seizoenen en had een hechte band met Ruby Bennett (gespeeld door Zendaya).
Na Euphoria kreeg Cloud verschillende rollen in films als North Hollywood en The Line. De acteur zal postuum verschijnen in Freaky Tales, Your Lucky Day en een Universal Monsters film.

Populair Nieuws