Xbox komt deze week nog met nieuwe showcase

News
dinsdag, 24 oktober 2023 om 10:30
xbox series xf1637772091
Veel van de grootse Xbox-titels voor dit jaar zijn inmiddels uit. Maar er is natuurlijk nog meer om naar uit te kijken in de toekomst. Xbox laat deze week het één en ander zien in een nieuwe showcase.
Aanstaande woensdag komt Microsoft met een nieuwe Xbox Partner Preview, waarbij third-party games, dus titels van buiten Xbox zelf, centraal staan. De showcase staat gepland voor 25 oktober om 19.00 uur Nederlandse tijd en duurt zo’n ruim 20 minuten. Xbox heeft al een deel van de games die worden getoond onthuld.
Er komt bijvoorbeeld nieuwe informatie over Like a Dragon: Infinite Wealth, gameplay voor Ark: Survival Ascended en een nieuwe trailer voor Alan Wake 2. Ook de game Dungeons of Hinterberg wordt getoond. Daarnaast zijn er ook enkele indie-titels aanwezig bij de presentatie.

Geen Activision Blizzard bij nieuwe Xbox Showcase

Onlangs kon Microsoft na ruim anderhalf jaar de overname van Activision Blizzard afronden. Daarover hoeven we niets te verwachten bij dit evenement. Activision Blizzard is natuurlijk ook geen third-party studio meer.
Naast dat er geen nieuwe Activision Blizzard titels worden onthuld, komt het bedrijf ook niet aan bod als het gaat om Game Pass-games. Xbox is wel van plan nieuwe toevoegingen aan de dienst te onthullen. Maar zoals al eerder bevestigd, is het nog te vroeg om Activision Blizzard titels op Game Pass te zetten.