Starfield special edition biedt early access

News
maandag, 12 juni 2023 om 12:00
starfield artworkf1683633013
Rond het einde van de zomer komen Xbox en Bethesda met de nieuwe game Starfield. Dat is niet heel lang meer wachten, maar voor veel fans die al jaren wachten is elke dag extra er misschien wel één teveel. Daarvoor heeft Xbox een oplossing via de speciale edities van de game.
Een groot aantal spelers zal Starfield waarschijnlijk via Game Pass spelen. Dat is geen verkeerde optie, want de game komt al op de dag van release naar de dienst. Maar wie eerder aan de slag wil, kan een speciale editie van de game overwegen.
Met de Digital Premium Edition en de Constellation Edition van de game krijg je namelijk Early Access. Om precies te zijn mag je de game vijf dagen eerder spelen, vanaf vrijdag 1 september. Normaal gesproken is de release op woensdag 6 september.
Naast de early access geven deze speciale uitgaves van de game ook toegang tot wat in-game extra’s. Zo is er een Skin Pack inbegrepen in beide speciale edities van de game. Ook kun je naar de digitale soundtrack luisteren en een eveneens digitaal artbook doorbladeren.

Starfield Constellation Edition bevat fysieke bonussen

De Constellation Edition van de game is natuurlijk wat uitgebreider dan de Digital Premium Edition. Hoewel de game zelf nog steeds digitaal is, bevat deze editie wel fysieke bonussen. Zo is er een Chronomark horloge, een Constellation patch en een steelbook hoes voor de game (die je dus niet fysiek hebt in deze editie).