Check hier vandaag vanaf 17.00 uur de Xbox Games Showcase live!

News
donderdag, 23 juli 2020 om 12:45
xbox games showcasef1595496290
Vandaag is het zover. Xbox gaat haar line-up van games voor haar next-gen Xbox Series X presenteren om 18.00 uur en dat kun je natuurlijk live volgen. De livestream is namelijk volledig hier, via deze pagina te volgen!
Om 18.00 uur is het zover. Xbox gaat dan van start met haar Xbox Games Showcase waarin haar next-gen games voor de Xbox Series X worden onthuld. De livestream start alleen wel een uurtje eerder, namelijk om 17.00 uur. Dan begint de pre-show waarin YouTubers en ontwikkelaars al langs komen om een aantal aankondigingen te maken.
Bekijk hieronder de livestream!

Xbox Games Showcase verwachtingen

Eén game die gegarandeerd op de planning staat is Halo Infinite. De game werd alweer een aantal jaren geleden uit de doeken gedaan en vorig jaar werd bekend dat de game voor de Xbox Series X op de planing staat. Ook Hellblade II wordt verwacht, gezien de onthulling tijdens de Game Awards 2019. Verder is er nog maar weinig bekendgemaakt door Xbox over de showcase.
Wel is duidelijk dat de livestream een uur lang zal zijn en dat deze zich volledig zal richten op de games. Voorheen werd gedacht dat mogelijk ook de releasedatum of de onthulling van de Xbox Lockhart zouden komen, maar het ziet er naar uit dat die van de lijst gestreept kunnen worden. Onze andere verwachtingen voor de show hebben we hier op een rijtje gezet.
Natuurlijk kun je de Xbox Series X wel alvast pre-orderen. Hoe dat moet, leggen we hier precies uit. De Xbox Series X staat gepland voor release dit najaar. Een prijs is nog niet bekend.

Populair Nieuws