Halo Infinite box art onthult glimp van nieuwe vijand en gadget

News
donderdag, 23 juli 2020 om 13:30
halo infinite box artf1595497725
Vanavond mogen we gaan genieten van beelden van Halo Infinite tijdens de Inside Xbox stream. In aanloop naar de stream heeft 343 Industries de box art van de game vrijgegeven en daarop zien we wat opmerkelijke dingen.
De box art is onthuld door een medewerker van 343 Industries via Halo Waypoint. Niet alleen is er een statische afbeelding gedeeld, maar ook een cinemagraph, met een korte animatie van de box art. Op de box art zien we Master Chief staan die klaar is voor het gevecht met de nieuwe vijand die Halo Infinite zal brengen. In de achtergrond zien we een kapotte Halo-ring, een gecrashed schip, wat vogels en een aantal gebouwen.
De box art laat daarbij wat interessante dingen zien die voor veel vernieuwing kunnen zorgen in de game. Als je goed kijkt naar Master Chief zie je namelijk dat hij op zijn linkerarm een nieuwe gadget heeft. Volgens geruchten kan dat een grappling hook zijn om zo hogere gebieden te bereiken. Als dit zo is kan het voor een nieuwe insteek van de franchise zorgen, bijvoorbeeld een grote open wereld om te verkennen. Daarbij kan het zorgen voor meer horizontale gameplay in de shooter en misschien zelfs wel een derde persoons-perspectief. Geen van deze dingen is nog bevestigd, maar daar zal vanavond ongetwijfeld verandering in komen.

Halo Infinite box art toont nieuwe vijand

De box art toont wel een eerste glimp van de nieuwe vijand in de game. In de reflectie van de helm van Master Chief is namelijk een wezen te zien, dat we nog niet eerder zagen in de game. Het lijkt erop dat dit The Bansihed is, waar we in de game tegen mogen strijden. Ook lijkt er links in zijn vizier een Forerunner Watcher te zien te zijn. Van The Covenant is in de afbeelding geen spoor te vinden.
Wat Halo Infinite allemaal voor vernieuwingen gaat brengen is nog onbekend. Vanavond zal Microsoft ons tijdens haar Inside Xbox stream uitgebreid meenemen in de wereld van de game. Wij verwachten dan meer over de vijand en nieuwe gameplay te kunnen melden.

Populair Nieuws