Xbox Game Pass heeft meer dan 25 miljoen abonnees

News
donderdag, 20 januari 2022 om 13:30
still image xbox game pass 2 ea play title cardsf1620123579
Phil Spencer, Xbox-hoofd, heeft aangekondigd dat de Xbox Game Pass inmiddels meer dan 25 miljoen abonnees heeft. De dienst zal daarbij binnenkort een nog grotere catalogus krijgen, door de overname van Activision Blizzard.
Xbox Game Pass heeft inmiddels meer dan 25 miljoen abonnees. Dat is maar liefst 7 miljoen meer dan dat Microsoft vorig jaar rapporteerde. Zo kondigt Spencer aan via een bericht op Xbox Wire, waar hij tevens de overname van Activision Blizzard door Microsoft aankondigt.
Activision Blizzard is ter waarde van 68,7 miljard dollar overgenomen door Microsoft. Daarbij blijft Bobby Kotick de CEO van het gamebedrijf na de overname. De overname betekent dat er veel Activision Blizzard-games op de Game Pass zullen verschijnen. Ook kunnen ze mogelijk in de toekomst op de dag van de lancering op de dienst komen te staan.
Met Xbox Game Pass krijgen abonnees voor een vast bedrag toegang tot meer dan honderd games, waarvan het aanbod regelmatig wordt vernieuwd. Alle games van Microsoft en haar studio’s zelf komen op de dienst te staan. De Game Pass is beschikbaar op Xbox-consoles en PC. Beide versies hebben gedeeltelijk dezelfde games, maar ook verschillende titels.

Xbox Game Pass games zijn gelekt

Mogelijk zijn ook al de aankomende Xbox Games Pass games gelekt die binnenkort op de dienst zouden komen. Zo kunnen we Death’s Door verwachten, net als Rainbow Six Extraction en WindJammers 2.