Update: Aankomende Xbox Game Pass games zijn gelekt

News
dinsdag, 18 januari 2022 om 14:30
xbox game passf1617130472
Er is een overzicht verschenen met Xbox Game Pass games die binnenkort op de populaire dienst van Microsoft beschikbaar komen. Deze games kunnen we mogelijk dus binnenkort verwachten.
Update: Inmiddels is de 'coming soon' line-up van Game Pass door Microsoft inderdaad bevestigd.
Origineel bericht: Op de website van Microsoft is een overzicht verschenen met games die binnenkort op Game Pass zullen verschijnen. Een deel van de games was al bekend, maar dankzij dit overzicht weten we nu ook dat bijvoorbeel Death's Door op de service zal verschijnen, net als WindJammers 2.
De gamelijst is gevonden op de site van Microsoft zelf. Microsoft laat de bekendmaking altijd gepaard gaan met een plaatje met alle games erop en juist dat plaatje is blijkbaar voortijdig openbaar gemaakt. Het bijbehorende artikel is nog niet verschenen, maar het lijkt er sterk op dat dat later vandaag nog zal gebeuren.
coming soon 11820221f1642504533

Deze games komen naar de Xbox Game Pass

Dankzij het gelekte plaatje weten we dat we binnen afzienbare tijd weer een flinke lijst aan games kunnen verwachten. Eén daarvan is Danganronpa: Trigger Happy Havoc op de Xbox consoles, PC en in de cloud. Deze game komt vandaag uit, dus de verwachting is dat deze game ook meteen beschikbaar gaat komen. Daardoor lijkt het er ook op dat de officiële aankondiging niet lang op zich zal laten wachten.
Dit zijn de games die binnenkort op de Xbox Game Pass en PC Game Pass verschijnen:
  • Danganronpa: Trigger Happy Havoc Anniversary Edition (releasedatum vandaag)
  • Death's Door
  • Hitman Trilogy (releasedatum 20 januari)
  • Nobody Saves the World (releasedatum vandaag)
  • Pupperazzi
  • Rainbow Six Extraction (20 januari)
  • WindJammers 2
  • Taiko no Tatsujin: The DrumMaster (alleen console en PC)
  • Rainbow Six Siege Deluxe Edition (alleen PC, releasedatum 20 januari)
Met dit prachtige rijtje games mogen Game Pass abonnees prima tevreden zijn. De negen nieuwe games zijn zeer verschillend, van FPS naar third person, van shooters naar sport en van AAA naar indie, er is voor ieder wat wils. Gezien de verschijningsdatum van diverse games mogen we 'coming soon' vrij letterlijk nemen, sommige games zullen vandaag al beschikbaar komen, anderen hebben hun releasedatum later deze week. Al met al een mooie toevoeging aan een toch al succevolle service!

Populair Nieuws