MediaMarkt Apple Days sale trapt af met grote deals

News
donderdag, 20 januari 2022 om 14:00
applef1631607554
Apple staat natuurlijk bekend om de flinke prijzen voor veel producten die mooi ogen en doorgaans goed werken. Gelukkig zijn de prijzen niet altijd torenhoog, want er is wel eens een aanbieding, zoals nu bij MediaMarkt. De MediaMarkt Apple Days sale is namelijk van start gegaan en dat betekent flinke korting op tal van Macbooks, iPhones, iPads en nog veel meer.
De MediaMarkt Apple Days sale is eerder deze week begonnen en loopt nog tot en met zondag 23 januari. Wie voor die tijd profiteert, kan een lekkere korting krijgen op Apple-producten. Zo zijn in vrijwel elke categorie Apple-producten in de aanbieding.

Apple Days sale één van velen

Het is niet de eerste keer dit jaar dat MediaMarkt klanten trakteert op een grote sale. Dit is al de derde sale deze maand. Iedere week lijken er weer nieuwe aanbiedingen te zijn voor de medialiefhebbers. Deze week zijn dat dus deals rondom Apple-producten. Wij hebben alvast de beste deals rondom tech en hardware voor je op een rij gezet.
Uiteraard zijn dit lang niet alle deals die je momenteel kunt vinden bij MediaMarkt. Voor het volledige overzicht van de Apple Days sale, kun je deze pagina bezoeken. Mocht je op zoek zijn naar deals rondom games, kun je hier de nieuwe deals bij Amazon.nl checken!

Populair Nieuws