‘Game Pass familie-abonnement is ook voor vrienden’

News
maandag, 29 augustus 2022 om 14:00
xbox game passf1628271615
Microsoft is onlangs begonnen met het testen van een familieplan voor Xbox Game Pass. Een familieplan is vaak bedoeld voor mensen op hetzelfde adres, maar dat lijkt niet het geval te worden voor Game Pass. Het ziet er namelijk naar uit dat het nieuwe abonnement ook voor vrienden gebruikt kan worden.
De leaker Aggiornamenti Lumia heeft een interessant Game Pass logo ontdekt. Het logo is voor Game Pass Friends & Family. Daarmee lijkt duidelijk dat het nieuwe abonnement niet alleen met directe familie gedeeld kan worden.
Dat komt ook overeen met de voorwaarden die gelden in de landen waar het nieuwe abonnement getest wordt. Daar geldt namelijk ook geen eis dat alle gebruikers die een abonnement delen familie zijn van elkaar. Wel moet iedereen die het abonnement deelt in hetzelfde land wonen.

Wat kost het familie-abonnement van Xbox Game Pass?

Veel details over het familieplan van Game Pass zijn nog onzeker. Zoals gezegd wordt het abonnement nog getest, dus details zouden nog kunnen veranderen. In ierland kost het abonnement 21,99 euro per maand, wat gedeeld kan worden tussen maximaal vijf personen, waarmee de kosten uitkomen op ongeveer 4,40 euro per persoon.
Wanneer deze abonnements optie voor iedereen beschikbaar wordt is nog even de vraag. Nieuwe features voor de Xbox-consoles worden vaak snel uitgerold nadat tests zijn begonnen. Het kan alleen zijn dat het voor nieuwe abonnentsvormen van Game Pass iets langer duurt. Toch lijkt het niet onmogelijk dat er voor het einde van het jaar een familie-abonnement voor Game Pass is.

Populair Nieuws