Waar kun je South Park streamen?

News
maandag, 29 augustus 2022 om 15:00
south parkf1615817680
South Park draait al een tijdje mee en is imiddels bezig aan zijn vijfentwintigste seizoen. Desondanks is de serie nog altijd populair, al zou je het niet zeggen als je kijkt naar waar je de serie kunt streamen. Dat is namelijk maar op één manier mogelijk.
Tot niet al te lang geleden kon je South Park streamen via Amazon Prime Video. Hoewel die dienst nog steeds een aardig aanbod heeft, komen kijkers die middenin een South Park binge zaten bedrogen uit. De serie is namelijk van Prime Video af gehaald.
Ook andere populaire streamingdiensten, zoals Netflix en Disney+ leveren niets op. Het lijkt een hele tour om South Park te streamen. Dat is alleen helemaal niet waar: South Park is misschien wel één van de makkelijkste series om online te kijken.
Want ruim voordat iedereen wel op minstens één streamingdienst was geabonneerd, stond South Park al in zijn geheel op de website van de serie. Ook nu streamingdiensten niet meer weg zijn te denken uit het tv-landschap is dat nog steeds zo. Op Southparkstudios.com kun je de serie helemaal gratis kijken, zij het met wat reclame tussendoor.

Is South Park ook op tv te zien?

Overigens hoef je South Park niet per se te streamen, want de serie is ook nog altijd op tv. In Nederland kun je de serie bijvoorbeeld kijken op Comedy Central. Deze zender is in de meeste zenderpakketten inbegrepen.