Formule 1 en Max Verstappen fan? Dan is dit iets voor jou!

News
vrijdag, 02 september 2022 om 8:00
si202204240408 newsf1651832790
Een plek waar je iedere dag kan smullen van het laatste nieuws, scherpe analyses en toffe content over Formule 1? F1Max got your back! Met een enorme passie én diepgaande kennis komt F1Max met een toegankelijke mix aan content voor alle fans.

Formule 1-nieuws over Max Verstappen en meer

F1Max is dé lifestyle- en nieuwswebsite waarbij Red Bull Racing-coureur Max Verstappen en andere coureurs op de voet worden gevolgd, zowel op het circuit als privé. Ze highlighten het bikkelharde leven van de teams, coureurs, en geven aandacht voor de tofste onderwerpen uit de koningsklasse van de autosport, beter bekend als Formule 1. Dit allemaal zodat de lezers in de huid kunnen kruipen van een F1 coureur en jij je tijdens het lezen van F1Max voelt als een verslaggever op de grid.
Vanaf nu worden alle fans en geïnteresseerde volgers ook uitgebreid bijgepraat met informatieve vraagstukken zoals: ‘wat is Formule 1?’ en ‘Wat verdient een Formule 1-coureur?’. Als je de pagina en website volgt, dan word je up-to-date gehouden over het belangrijkste nieuws én de meest spraakmakende ontwikkelingen binnen F1.
De content zal ook lifestyle artikelen bevatten over regerend wereldkampioen Max Verstappen en zijn concullega’s. Denk hierbij nieuwe (privé)auto’s, salarissen en relaties.
Kortom: de ultieme mix over het populaire onderwerp, zowel voor beginnende, als de doorgewinterde Formule 1-fans!

F1-game overtreft alle verwachtingen

Op aanraden van de F1Max-redactie - even aandacht voor de allernieuwste F1-game! F1 Manager 2022 is vanaf nu verkrijgbaar op PC, P4, PS5, Xbox Series en Xbox One-consoles. Deze uitgebreide management-game stelt je in staat om tot in de fijnste details je eigen F1-team te leiden.
Jij beslist over alle ontwikkelingen van de F1-bolides, stuurt het personeel aan, breidt de faciliteiten uit & tekent de contracten met grote sponsoren en jouw droomcoureurs. Ook bepaal jij helemaal de racestrategie vooraf én tijdens de Grands Prix!
De game heeft de volledige Formule 1-licentie. Alle originele F1-coureurs en teams, waaronder Max Verstappen en Red Bull Racing, zitten in F1 Manager 2022. Inclusief de 22 circuits en originele boordradio opnames uit de koningsklasse van de autosport. Alsof je er zelf bij bent, zo authentiek. Check it.

F1Max.nl maakt een vliegende start

De afgelopen weken wist F1Max namelijk al ruim 100.000 Formule 1 liefhebbers te verwelkomen met als belangrijkste uitgangspunt de voorbereidingen op de tweede helft van het seizoen; de geweldige overwinning van Max op Spa-Francorchamps en de Dutch Grand Prix op Zandvoort.
Middels een ludieke actie op Facebook groeide F1Max uit tot een community van bijna 5.000 fans. Tijdens de actie werden er twee weekend-tickets weg gegeven voor de uitverkochte Dutch Grand Prix via de Facebookpagina van F1Max. De winnaar begeeft zich nu lekker onder de ‘Orange Army’ het hele weekend.
Bezoek alvast de website van f1max.nl en Wil je niks missen, geef dan de facebook-pagina een ‘thumbs up’ om jouw F1-kennis op te schroeven.

Populair Nieuws