Eerste indrukwekkende beelden van Yakuza 8 opgedoken

News
dinsdag, 19 juli 2022 om 16:30
yakuza like a dragonf1604330113
Liefhebbers van de Yakuza reeks hebben weer iets om naar uit te kijken. Ontwikkelaar Ryu Ga Gotoku Studio werkt namelijk hard aan Yakuza 8 en heeft nu de eerste indrukwekkende beelden getoond.
Met de spin-off serie Judgment heeft Ryu Ga Gotoku Studio nu twee franchises om aan te werken, waarbij het erop lijkt dat er steeds wordt afgewisseld. Na Lost Judgment werkt de ontwikkelaar nu namelijk aan Yakuza 8. Dat blijkt uit de nieuwe publicatie van Famitsu, zo meldt Nibellion op Twitter.
De publicatie laat de eerste beelden van Yakuza 8 zien, waarbij spelers opnieuw met de nieuwe protagonist Ichiban Kasuga spelen - die zijn haar deze keer nu strak naar achteren draagt. Ook is op de screenshots Mirai Asakura te zien, een MMA-vechter en YouTuber die zo te zien een cameo in Yakuza 8 heeft geregeld.

Nieuwe stad om te verkennen in Yakuza 8

Volgens het artikel van Famitsu zal Ichiban zich deze keer in een andere stad of regio van Yokohama bevinden. Mogelijk gaat de reeks weer terug naar Tokyo. Waar de meeste Yakuza games namelijk het fictieve district Kamurocho in de hoofdstad als decor hebben, heeft de ontwikkelaar voor Yakuza Like A Dragon gekozen voor de tweede stad van Japan.
Veel meer informatie is er nog niet bekend over Yakuza 8. Wel is het waarschijnlijk dat de game opnieuw een turn-based gevechtssysteem gaat krijgen en dat de Judgment-reeks de beat ‘em up-elementen uit Yakuza heeft overgenomen.