Wordt Bully 2 binnenkort aangekondigd?

News
dinsdag, 14 december 2021 om 13:30
bully gamef1639473841
Volgens insider Tom Henderson komt er binnenkort informatie naar buiten over Bully 2, een nieuwe game waar Rockstar volgens geruchten aan zou werken. Dit zei de insider op Twitter.
Hoewel er al een langere tijd geruchten rond gaan dat Rockstar met een vervolg komt op Bully, is dit nog nooit door Rockstar bevestigd. Volgens insider Henderson komt hier binnenkort verandering in.

Bully 2 bijna aangekondigd tijdens The Game Awards

Volgens Henderson had Rockstar de game bijna aangekondigd tijdens The Game Awards. Een aantal personen zouden de game namelijk al hebben gezien en gespeeld, dus er werd verwacht dat het als een verassing zou worden aangekondigd, maar blijkbaar is hier iets tussen gekomen.
Gezien hoe Henderson de game dus beschrijft, waarbij het dus ook al mogelijk is om een deel van de game te spelen, lijkt het erop dat het niet lang zal duren voordat Rockstar echt met een aankondiging komt. Het is dan wel de vraag wanneer Rockstar met een onthulling komt en of het al waar is dat er inderdaad mensen zijn die de game al hebben gezien en deels gespeeld.
Er gaan online wel meer geruchten rond over Rockstar. Onlangs zei een insider nog dat GTA 6 in ontwikkeling was, maar dat de game wel eens zou kunnen gaan teleurstellen. Dit zou komen omdat de ontwikkeling van de game nogal chaotisch zou verlopen. Het is de vraag dus of, mocht Bully 2 worden aangekondigd, fans ook zullen gaan merken of de ontwikkeling van de game chaotisch of niet is verlopen.