Nieuwe Splinter Cell trademark aangemeld door Ubisoft

News
dinsdag, 14 december 2021 om 13:00
splinter cellf1616753153
Ubisoft heeft een trademark voor Splinter Cell aangepast. Dit kan betekenen dat de studio bezig is met een nieuw project voor de franchise.
Een Splinter Cell-trademark is bijgewerkt door Ubisoft. De trademark is aangemaakt op 6 december en zal mogelijk betekenen dat het bedrijf werkt aan een nieuw project voor de franchise. De aanpassing is voor een eerder gedeponeerd handelsmerk uit mei 2017. De wijzigingen van het trademark is maar klein, zo is 'interactieve multi-player videogames' vervangen door 'het verstrekken van een online computerspel'.
In oktober gingen er al geruchten rond dat Ubisoft zou werken aan een nieuwe Splinter Cell-game. Ubisoft had op dat moment mogelijk groen licht gegeven voor de ontwikkeling voor een nieuwe titel in de franchise. Als deze geruchten kloppen zal dit de eerste game uit de franchise zijn sinds Splinter Cell Blacklist uit 2013.
Volgens VGC zou de nieuwe titel in productie zijn gegaan om fans terug te winnen die gefrustreerd zijn door de recente pogingen om weer leven in de franchise te blazen. Er is een kleine kans dat de nieuwe game volgend jaar wordt aangekondigd.

Meer Splinter Cell projecten

Vorig jaar had Ubisoft al aangekondigd dat er een Splinter Cell-project kwam, veel fans waren toen teleurgesteld omdat dit gaat over een VR-only game, in samenwerking met Meta. Daarnaast komt Netflix ook met een Splinter Cell-serie. Het eerste seizoen zal acht afleveringen bevatten van elk rond de 30 minuten. Er zullen in totaal minstens zestien afleveringen komen, wat betekent dat er mogelijk ook een seizoen 2 zal komen.