Mad Max-opvolger Furiosa verschijnt pas medio 2023

News
maandag, 28 december 2020 om 8:00
mad max fury roadf1602248059
Medio 2015 bracht Warner Bros de actiefilm Mad Max: Fury Road uit. Hoewel de film in eerste instantie groot werd aangekondigd viel hij commercieel gezien toch een klein beetje tegen. De film kreeg van ons weliswaar een 9 op schaal van 10, maar een vervolgfilm zou er nooit komen. Maar de film krijgt nu toch een soort opvolger, maar dan in de vorm van een prequel.

We moeten nog ruim 2,5 jaar wachten

De film zal doorgaan onder de naam: Furiosa. Ben je nu al helemaal enthousiast? Helaas zullen we nog wel even moeten wachten voor dat we van deze film in de bioscoop kunnen genieten. De prequel verschijnt naar alle verwachting pas in de zomer van 2023. De releasedatum staat op dit moment pas gepland op 23 juni 2023.
Overigens heeft Warner Bros wel een grootse cast aangekondigd. Zo krijgen we onder andere Anya Taylor-Joy (uit The Queen’s Gambit), George Miller en Chris Hemsworth te zien.

Furiosa de film

Het nieuwe verhaal speelt zich zoals gezegd in chronologische volgorde dus voor het verhaal van Mad Max: Fury Road af en gaat zoals de naam eigenlijk al weggaf over het personage Furiosa. In de vorige film werd zei gespeeld door Charlize Theron, maar de jongere Furiosa zal gespeeld worden door Anya Taylor-Joy.

Populair Nieuws