Wonder Woman 2 mogelijk opnieuw uitgesteld

News
woensdag, 04 november 2020 om 14:30
Het is ontzettend vervelend nieuws, maar het lijkt er op dat Wonder Woman 2 nog een keer uitgesteld wordt. De film zou origineel op 13 augustus dit jaar uitkomen, maar werd verplaatst naar eerste kerstdag. De reden hiervoor is dat de bioscopen op een heleboel belangrijke plekken nog steeds gesloten zullen zijn rond die tijd.

Minder geld

In de Verenigde Staten zullen de bioscopen in New York en Los Angeles in ieder geval gesloten blijven. Deze staten zijn erg groot en brengen dus ook vaak hoge inkomsten. Wat alleen van nog meer betekenis is, is dat het grootste deel van de bioscopen in West-Europa ook gesloten zullen blijven. Zo zullen in bijvoorbeeld het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk een heleboel bioscopen gesloten blijven.
Hierdoor zullen de inkomsten van de film een heel stuk minder groot zijn, wat de makers van de film, DC Films, natuurlijk helemaal niets vinden. We weten nog niet zeker of de film opnieuw zal worden uitgesteld, maar gezien de beredenering voor eerdere uitstellingen en de huidige situatie is het zeker iets om rekening mee te houden.
Wonder Woman 1984 lijkt, net als de eerste Wonder Woman film, een heus spektakel te gaan worden. In de trailer zijn al een aantal enorm spectaculaire beelden te zien, waardoor wij ervan uit gaan dat de film absoluut niet zal gaan tegenvallen.
Gal Gadot zal terugkeren voor haar hoofdrol als Wonder Woman en we zullen nog een heleboel meer te weten krijgen over deze superheld en halfgodin. De film zal zich afspelen in de koude oorlog, waar we erachter komen dat niet alleen de constante spanning tussen Rusland en de VS een gevaarlijke factor is.

Populair Nieuws