Wonder Woman 2 release blijft dit jaar door HBO Max

  Het tweede deel van Wonder Woman, Wonder Woman 1984, heeft het niet makkelijk gehad tijdens de coronapandemie. De film werd meerdere keren verplaatst en velen van ons gingen ervan uit dat dit nog wel een keer zou gebeuren. De film staat gepland voor 25 december en veel mensen dachten dat dit nog wel doorgeschoven zou worden naar 2021. Nu is bevestigd dat dit officieel niet het geval zal zijn!

  Warner Bros Pictures

  Niet alleen zal Wonder Woman 1984 op 25 december uitkomen, de film zal ook nog eens gelijk op HBO Max te kijken zijn. Dit kwam in eerste instantie uit via een gelekte trailer, die inmiddels van YouTube verwijderd is, waarna WarnerMedia het nieuws bevestigde. Waarschijnlijk zal Wonder Woman 1984 in ieder geval de eerste maand daarna te streamen zijn op HBO Max, waarna het later in 2021 terug zal keren.

  De regisseur van de film, Patty Jenkins, vertelde ons via Twitter dat de release van de film op 25 december een keuze is die voor de fans gemaakt is. Natuurlijk moeten tijdens dit gekke jaar de feestdagen een lichtpuntje moeten zijn en zij hoopt dat Wonder Woman 1984 de feestdagen nog net even iets beter kan maken.

  Het zat bepaald niet mee

  Wonder Woman 1984 werd ondertussen al ruim een jaar uitgesteld. De officiële releasedatum van de film was 1 november 2019. De film werd toen voor het eerst uitgesteld en doorgeschoven naar 5 juni 2020, vervolgens naar 14 augustus, 2 oktober en toen ook nog eens naar Eerste Kerstdag, wat dus uiteindelijk de officiële releasedatum zal gaan worden.

  Kijken jullie ook al zo lang uit naar Wonder Woman 1984? En zijn jullie verwachtingen voor de film hoog? Laat het ons weten!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.