Deadpool 3 cast aangevuld met twee bekende gezichten

News
zondag, 02 april 2023 om 17:00
planvoor deadpool 3 in mcu lijkt op de ontwerptafel te liggen 153412f1664349660
De Deadpool 3 cast is een stukje groter geworden. Via Deadline is duidelijk geworden dat Karan Soni en Leslie Uggams te zien zullen zijn in de derde film van de grofgebekte antiheld van Marvel. Het is de eerste van de Deadpool-films die in het MCU plaats zal vinden.
Dopinder en Blind Al keren terug in Deadpool 3. Het zijn de personages die door Soni en Uggams respectievelijk worden gespeeld. Lang was het de vraag of het tweetal die via bijrollen in de eerste twee films zitten, terug zouden keren. Nu hebben we het antwoord.
Het tweetal zal naast Ryan Reynolds en Hugh Jackman een rol hebben in de derde film van de antiheld van Marvel. Eerder werd ook al duidelijk dat The Crown-ster Emma Corrin en Matthew Macfadyen, bekend van Succession, in de film zouden zitten. Welke personages de twee spelen is nog niet bekend.

Deadpool 3 cast schittert in 2024

Deadpool 3 staat op de planning voor 8 november 2024. Het belooft de eerste film te worden in het Marvel Cinematic Universe met een directe connectie tussen de X-Men-films van Fox (het bedrijf dat inmiddels is overgenomen door Disney). Voorheen waren de X-Men-films en diens spin-offs compleet losstaand van de Marvel-films van Disney, maar daar komt nu verandering in.
Voor de gelegenheid besloot ook Hugh Jackman nog één keer terug te keren als The Wolverine. De Australische acteur gaf in het verleden al meerdere keren aan te willen stoppen met de rol en zou na Logan ook afscheid hebben genomen van de rol. Daar kwam vorig jaar verandering in met de aankondiging van de terugkeer.

Populair Nieuws