Witte Xbox Series X controller gelekt

News
maandag, 27 juli 2020 om 11:45
xbox series x zoomf1582641046
Een fan op Reddit plaatste een foto van een Xbox Series X controller die wit is. Microsoft heeft alleen nog zwarte consoles en controllers laten zien. Mogelijk duidt het op de mysterieuze Series S.
De originele post is ondertussen verwijderd. Gelukkig doet de foto ook zijn rondes op Twitter. De reacties van de fans op Reddit zijn nog wel te lezen.
Zij discussiëren over of dit nou duidt op een zwarte en witte versie van de Xbox Series X. Anderen denken dat het zou kunnen dat de Series X zwart is en de Series S wit. Dat zou een interessante manier zijn om de twee te onderscheiden. Daarnaast zou het ook kunnen dat de witte controller gewoon los gekocht kan worden.

Xbox Series X krijgt mogelijk kleiner broertje

De Series S is voorlopig nog een mysterie. Het zou een minder krachtige, maar ook goedkopere Series X zijn. Maar veel meer dan dat weten we niet. Volgens een lek zou de budget console wel eens flink tegen kunnen vallen. Gelukkig is er nog geen officieel woord over de specs.
Er is ondertussen al wel een hoop bekend over de Xbox Series X controller. Onze redacteur Theo bespreekt uitgebreid vijf verschillen tussen de Series X controller en de DualSense. Onder andere heeft onze redacteur het over de adaptive triggers en de touch pad. Of er ook verschillen zullen zijn tussen de zwarte Xbox Series X controller en deze witte is nog niet bekend. Wel zien ze er vergelijkbaar uit.