GTA 5 Online lek laat grote verandering zien voor PS5

  Het is geen geheim meer dat Rockstar Games en Sony met een next-gen editie van GTA 5 komen voor de PS5. Er is nog weinig over bekend, maar door een listing op een Nederlandse webwinkel is er een grote verandering voor GTA Online aan het licht gekomen.

  Tijdens de PS5 reveal van 11 juni kwam het grote nieuws naar buiten. Geen GTA 6, maar GTA 5 maakt op de PlayStation 5 haar opwachting. In een verbeterde en uitgebreide versie van GTA 5 brengt Rockstar de game naar next-gen.

  GTA Online wordt voorzien van updates die exclusief naar de PlayStation 5 en PC komen. Daarnaast komt er in het tweede deel van 2021 een GTA Online standalone uit. Deze is voor PS5-spelers de eerste drie maanden gratis.

  GTA 5 Online info voor de PS5

  Via bol.com is er nu groot nieuws naar buiten gekomen. Door een listing op de site is er meer informatie over de nog uit te komen PS5-game naar buiten gekomen. Bij de productspecificaties noemt bol.com dat het aantal spelers in online 64 zal worden. Dat is flink meer dan dat nu het geval is. In GTA Online zit een sessie rond de 30 spelers al gauw vol.

  De prijs waarvoor de game op bol.com staat trek ook erg de aandacht. Rockstar vraagt een prijs van €74,99 voor de PlayStation 5 game. Wel vermeldt de webshop dat ‘deze prijs een indicatie is, naar mate er meer bekend wordt over deze release kan de prijs worden aangepast.’ Als de prijs bijvoorbeeld tussentijds wordt verlaagd, dan zal dat automatisch verrekend worden met de klantbestelling. In het geval van een prijsverhoging, al verwachting we niet dat next-gen games twintig euro duurder zullen worden, dan zal bol.com klanten waarschijnlijk nog een extra rekening sturen.

  Wanneer komt GTA 5 dan naar PS5?

  Een datum voor de GTA 5 editie voor PlayStation 5 is nog niet bekend. Die lancering gaat in 2021 komen, maar een datum voor volgend jaar is nog niet gegeven. Momenteel is GTA 5 te spelen op PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en PC. Het vijfde deel van de Grand Theft Auto-reeks dateert alweer van 17 september 2013.

  GTA 5 nog altijd enorm populair

  Eerder deze week kwam het nieuws nog naar buiten dat Rockstar dat GTA Online een flinke update zal krijgen. Het zou de ‘aller grootste update uit de geschiedenis van de game’ zijn. Wanneer de update gaat verschijnen, is nog onduidelijk.

  Dit artikel is bijgewerkt op 18 augustus 2020.

  Grand Theft Auto V

  Verkijgbaar vanaf 17 september 2013

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.